Онлайн филми
Гледай онлайн Born to Race Fast Track / Роден да се състезава Бърза писта 2014
Резюме: Дани Крюгер е двадесет-годишен рали-състезател, който играе по собствените си правила. След като спечелва стипендия за престижния академия Фаст Лайн Рейсинг, Дани се озовава конкуренция с някои от най-яростните млади шофьори в света. Напрежението се извисява на и извън пистата, а ужасен инцидент оставя Дани без партньор в състезанията. Изправен пред изключване от академията, Дани е принуден да се съюзи с един стар съперник. Двойката трябва да се научи да загърбва различията си, тъй като те се съревновават за новобранските места на професионален отбор.
Жанр: Екшън
Година: 2014
Държава: САЩ
Времетраене: 94 мин.
Режисьор: Алекс Ранаривело
В ролите: Брет Даверн, Стийв Бонд, Тифани Дюпон, Никол Бадан, Бил Сейдж, Бо Мирчоф, Шарън Лоурънс, Корбин Бърнсън
IMDB Рейтинг: 5.3 /10

За да пуснете филма, натиснете PLAY (Continue to Video).
Ако филма прекъсва - Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Приятно гледане!
Trailer

 

смешни картинки, забавни клипчета и яки снимкиГледай Born to Race Fast Track / Роден да се състезава Бърза писта 2014 онлайн

Attached file(s)

http://i.imgur.com/V3jMFwM.jpg

Гласували<


Нито една телевизия или филм не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях предоставени от потребителите, които се разпространяват свободно в интернет пространството.