Онлайн филми
Гледай онлайн Someone Marry Barry / Някой ожени Бари 2014
Резюме: Филмът Някой ожени Бари / Someone Marry Barry проследява живота на трима приятели от детинство, които искат да се отърват от техния приятел, който е социално неприспособим с неговото неадекватно поведение и неуместните му шеги. Точно поради тази причина не може да си намери и приятелка. И така тримата измислят схема, с която да намерят жена за техния странен приятел, с която да заживеят някъде заедно. За целта започват организиране на срещи с жени, но така и не намират някоя, която да го хареса. Накрая Бари сам намира любовта в едно такси, но за нещастие за неговите приятели, тя е два пъти по странна от него и техните проблеми се удвояват.

Жанр: Комедия
Година: 2014
Държава: САЩ
Времетраене: 87 мин.
Режисьор: Роб Парлстейн
В ролите: Тейлър Лабин, Дейман Уаянс, Люси Пънч, Хейс МакАртур, Аманда Лунд, Франсис Шоу, Ят Олеф, Робин Милър, Гингър Гонзага, Ед Хелмс, Джери Минор, Лаурен Милър, Браян Хъски, Скот Уайт
IMDB Рейтинг: 5.9 /10

За да пуснете филма, натиснете PLAY (Continue to Video).
Ако филма прекъсва - Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Приятно гледане!
Trailer

 

смешни картинки, забавни клипчета и яки снимкиГледай Someone Marry Barry / Някой ожени Бари 2014 онлайн

Attached file(s)

http://i.imgur.com/HnV6UQJ.jpg

Гласували<


Нито една телевизия или филм не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях предоставени от потребителите, които се разпространяват свободно в интернет пространството.