Онлайн филми
Гледай онлайн Tom and Jerry The Lost Dragon / Том и Джери Изгубеният дракон 2014
Резюме: Любимaта на всички двойка - Том и Джери, се завръща в тази вълшебна приказка! А заедно с тях - и песните, веселието и магията. Приключението на нашите герои започва с намирането на странно яйце, което е било откраднато от огромен огнедишащ дракон! Скоро от яйцето се излюпва и бебето Пуфи, което решава, че Том е неговата майка. Истинската майка-драконка иска да си върне своето малко драконче, но тя не е единствената, вещицата Дризелда също иска бебето дракон!
С помощта на вълшебни съюзници и зверове, Том и Джери трябва да спрат вещицата и да върнат детето на майка му.
Очакват ви магия, битки и разбира се, много веселие! Ще успеят ли приятелите да помогнат на героите в тази приказка, историята ще има ли щастлив край? Отправете се на това увлекателно пътешествие заедно с цялото семейство и сами ще разберете!
Жанр: Анимация, Комедия, Семеен
Година: 2014
Държава: САЩ
Времетраене: 57 мин.
Режисьор: Spike Brandt
IMDB Рейтинг: 7.3 /10

За да пуснете филма, натиснете PLAY (Continue to Video).
Ако филма прекъсва - Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Приятно гледане!
Trailer

 

смешни картинки, забавни клипчета и яки снимкиГледай Tom and Jerry The Lost Dragon / Том и Джери Изгубеният дракон 2014 онлайн

Attached file(s)

http://i.imgur.com/G70fUSC.jpg

Гласували<


Нито една телевизия или филм не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях предоставени от потребителите, които се разпространяват свободно в интернет пространството.