Онлайн филми
Гледай онлайн Transformers Age of Extinction / Трансформърс Ера на изтребление 2014
Резюме: Действието на мащабната лента се развива една година след събитията в третия филм от поредицата, а в основен катализатор на действието ще се превърнат действията на група бизнесмени и учени, които се опитват да разкрият тайните на роботите-трансформъри с надеждата, че по този начин ще ускорят развитието на земните компютърни технологии.

Марк Уолбърг се превъплъщава в ролята на начинаещ изобретател, който заедно с дъщеря си и нейния приятел неволно попадат в центъра на бурните събития.
Жанр: Екшън, Приключенски, Фантастика
Година: 2014
Държава: САЩ, Китай
Времетраене: 165 мин.
Режисьор: Майкъл Бей
В ролите: Марк Уолбърг, Лий Бингбинг, София Майлс, Глен Моршуер, Келси Грамър, Стенли Тучи, Ти Джей Милър, Никола Пелц, Джак Рейнър
IMDB Рейтинг: 6.1 /10

За да пуснете филма, натиснете PLAY (Continue to Video).
Ако филма прекъсва - Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.
Приятно гледане!
Trailer

 

смешни картинки, забавни клипчета и яки снимкиГледай Transformers Age of Extinction / Трансформърс Ера на изтребление 2014 онлайн

Attached file(s)

http://i.imgur.com/qMxn5g0.jpg

Гласували<


Нито една телевизия или филм не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях предоставени от потребителите, които се разпространяват свободно в интернет пространството.