Подаръци онлайн интернет магазин
Китайски летящи фенери с пожелания

Направете незабравимо вашето тържество като изпратите летящ фенер в небето и си пожелаете нещо. Поверието е, че желания, които са написани върху тях се сбъдват. Китайските фенери са изключително подходящи са за всякакви поводи като - Нова Година, сватби, рождени дни, градински партита, фестивали, както и всякакви събития на открито. Те са красив и елегантен начин да осветите нощното небе и да направите празненството незабравимо. Вижте по-надолу впечетляващото видео показващо неописуемата красота на тези фенери.

Летящите фенери, познати още като Конгминг фенери, небесни фенери, хартиени фенери, летящи фенери на желанията, са традиционна част от някои азиатски култури. Произвеждат се от обработена оризова хартия върху бамбукова рамка и съдържат восъчна плочка и са напълно биоразградими, т.е. са екологични и не замърсяват природата. Когато летящият фенер се запали, пламъкът нагрява въздуха в хартиеното тяло и той се издига. Всеки фенер лети около 20 минути като се издига на височина до 1000 м. Всеки балон е висок приблизително 94 и с диаметър 56 см. Фенерите са в различни цветове - бели, червени, оранжеви, розови и др.


Поръчай от тук


Подараци за всички и за всеки повод онлайн магазин

Подаръци онлайн Форум

Подаръци - онлайн интернет магазини 

смешни картинки, забавни клипчета и яки снимкиAttached file(s)

http://podobro.com/image/cache/data/Feneri/l14_17883345-500x500_0.jpg

Гласували<


Нито една телевизия или филм не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях предоставени от потребителите, които се разпространяват свободно в интернет пространството.