Пожелания за Великден

Публикувано от онлайн преди 546 дни
Пожелания


Пожелания за Великден

 • Усещането за Великден не приключва с края на деня, то е само началото на идващата пролет, лято и начало на нови приятелства. Честит Великден!

  ***

 • Честит Великден! Тези прекрасни великденски дни, пожелавам ти много късмет и сбъднати мечти. Нови надежди и безкрайни емоции. Красиви моменти с близки и приятели. Да победиш както в трошенето на яйца, така и в живота. И знай, че на този празник стават чудеса. Пожелавам ти ги от душа.

  ***

 • Нека на този щастлив ден Господ Ви благослови и нека той да бъде ново начало за още по-голямо благоденствие, успех и щастие. Честит Великден!

  ***

 • Христос Воскресе! Нека светлината на неговото воскресение да дари живота ви с много топлина, нежност и разбирателство. В къщата ви винаги да има здраве и любов!

  ***

 • Нека бъде Мир и Любов в сърцата ни и Благословени Великденски празници с много радост и веселие, в чест на нашия Духовен Отец, който ни учи и закриля!

  Пожелания за всякакви поводи

 

смешни картинки, забавни клипчета и яки снимкиAttached file(s)

velikden.jpg

Гласували<


Нито една телевизия или филм не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях предоставени от потребителите, които се разпространяват свободно в интернет пространството.