Прогноза за Времето През 2018
Цялостна месечна прогноза на времето за месец Декември 2018 година. Подробни детайли за температурата през месец Декември 2018, влажността и валежите. С нашата прогноза, времето през Декември 2018 ще е като ясно небе за вас.

Прогноза за времето през месец Декември 2018

Източник: Прогноза за времето през 2018

ВРЕМЕТО ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ 2018, ВРЕМЕТО ПРЕЗ ЗИМА 2018, ДЕКЕМВРИ 2018, ЗИМА ВРЕМЕТО, ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО ДЕКЕМВРИ 2018

През декември са едни от най-големите празници в годината - Коледа и Нова година.Затова и прогнозата за времето за декември я свързваме с тях.През декември започва и астрономическата зима, затова и декември има характеристиката на типичен зимен месец. Облачните и мъгливите дни преобладават. Слънцето грее около 55-65 часа.

Каква е астрономическа прогноза за месец декември 2018 година?

През декември дните са най-къси от годината. 1 декември 2018 година има продължителност от 9 часа и 17 минути. Най-малкия ден в годината е 21 декември, неговата продължителност е от 9 часа и 2 минути. От тази дата, продължителността на деня започва да се увеличава. Астрономическата зима започва на 21.12.2018 година.

През декември 2018 температурата се очаква да бъде около нормалната, а месечните стойности на валежите, по-ниски от нормалното за този период на годината.

Каква ще бъде метеорологична обстановка през месец декември 2018 година?

Много облачно време, придружено с гъсти мъгли, такова време ще преобладава през декември. 14-22 дни ще бъдат мрачни, слънцето ще грее около 5-7 дни, а валежите ще са 5-9 дни.

Времето по десетдневки през декември 2018 година

Първа десетдневка на декември 2018

Времето през първото десетдневие на декември ще се задържи студено, максимални температури между 5-8 градуса. Ще вали дъжд, а Северна България и по високите полета на Западна България дъждът ще преминава в сняг.Силни дъждове ще има около 5 ноември. На следващия ден ще има снеговалежи, но снежна покривка не очакваме. Около 8-9 декември очакваме спиране на валежите.

Втора деседневка на месец декември 2018

Очакваме сухо, но студено време. Минималните температури ще се движат между минус 7 и минус 4 градуса. Дневните стойности ще достигат до 5-7 градуса. Гъсти мъгли по поречието на р.Струма и котловинните полета на Западна България.

Трето десетдневие на месец декември 2018

Времето в началото на периода ще остане сухо и мъгливо, около 22 декември очакваме краткотрайни валежи от сняг в Северна България. По Черноморието и в Западна България очакваме сухо време.

Около 25 декември очакваме от северозапад да нахлуе по-студен въздух и да завали сняг, който ще направи трайна снежна покривка. Температурите ще паднат до минус 10 градуса, а в котловините до -12 градуса.

Какво ще бъде времето около Коледа 2018?

Коледа 2018 ще посрещнем със сняг. Максималните температури ще се движат между 0 и 2 градуса, а най-ниските между минус 12 и минус 7 градуса.

С какво време ще посрещнем Новата 2019 година?

Времето около Нова година ще бъде студено с превалявания от сняг. Ще има снежна покривка в по-голямата част от страната.

Честита новата 2019 година, здраве и много щастливи моменти!

Прогноза за времето в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Добрич, Сливен, Шумен, Благоевград, Велико Търново, Сандански, Видин и Кърджали

Всекидневна прогноза за времето през 2018 година

Форуми за "МЕТЕОРОЛОГИЯ И КЛИМАТОЛОГИЯ"

форума за Прогнози за времето през 2018

Прогноза за Времето във Facebook 

смешни картинки, забавни клипчета и яки снимкиAttached file(s)

vremeto-prez-dekemvri-.jpg

Гласували<


Нито една телевизия или филм не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях предоставени от потребителите, които се разпространяват свободно в интернет пространството.