Прогноза за Времето През 2018
Цялостна месечна прогноза на времето за месец Октомври 2018 година. Подробни детайли за температурата през месец Октомври 2018, влажността и валежите. С нашата прогноза, времето през Октомври 2018 ще е като ясно небе за вас.

Прогноза за времето през месец Октомври 2018

Източник: Прогноза за времето през 2018

ВРЕМЕТО ПРЕЗ ЕСЕН 2018, ВРЕМЕТО ПРЕЗ ОКТОМВРИ 2018, ЕСЕН ВРЕМЕТО 2018, ОКТОМВРИ 2018, ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО ОКТОМВРИ 2018

Дългосрочна прогноза за очакваните температури през месец октомври 2018

През октомври месец е „традиция да се радваме на циганско лято. Този октомври няма да е по-различен и ще ни предложи „циганско лято” с приятните температури движещи се между 19 и 24 градуса, а в котловинните полета на Западна България до 27 градуса. Циганското лято ще гастролира в началото на месеца. Тогава очакваме и първите слани, температурите ще паднат до -1,-2 градуса. Ще има сутрешни мъгли по поречието на Струма и най-вече в котловинните полета.
Месец октомври ще е дъждовен. Месечната сума на дъждовете ще се движи между 50 и 70 литра на квадратен метър, в югоизточните райони – между 70 и 100 литра на квадратен метър.

Да видим какво ще бъде времето по десетдневки през октомври 2018

Първа десетдневка на октомври 2018

Първите дни на октомври 2018, очакваме да се развихри циганското лято и температурите да тръгнат нагоре, като в някои югозападни райони на страната да достигнат до 27 градуса.Ясното и слънчево време ще създаде предпоставки за утрешни слани около 7-9 октомври.

Втора десетдневка на месец октомври 2018

Топлото време ще се запази в началото на деседневието. Но от 15-17 октомври очакваме силни проливни дъждове и понижение на температурите. Към 20 октомври ще се изясни, дневните температури ще продължат да вървят надолу, като максималните ще се движат между 8-12 градуса. В този период очакваме да паднат сериозни слани като сутрешните температури ще се движат между -4 и -2 градуса.

Трета десетдневка на октомври 2018

През третото десетдневие температурите ще продължат да падат. Около 25 октомври очакваме краткотрайни валежи от сняг по високите полета на Западна България. Дневните температури ще бъдат в интервал от 5 до 8 градуса. Снеговалежи очакваме и около 29-30 октомври. Температурите ще продължат да се понижават.

Прогноза за времето в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Добрич, Сливен, Шумен, Благоевград, Велико Търново, Сандански, Видин и Кърджали

Всекидневна прогноза за времето през 2018 година

Форуми за "МЕТЕОРОЛОГИЯ И КЛИМАТОЛОГИЯ"

форума за Прогнози за времето през 2018

Прогноза за Времето във Facebook 

смешни картинки, забавни клипчета и яки снимкиAttached file(s)

vremeto-prez-oktomvri-.jpg

Гласували<


Нито една телевизия или филм не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях предоставени от потребителите, които се разпространяват свободно в интернет пространството.