Прогноза за Времето През 2018
Цялостна месечна прогноза на времето за месец Юли 2018 година. Подробни детайли за температурата през месец Юли 2018, влажността и валежите. С нашата прогноза, времето през Юли 2018 ще е като ясно небе за вас.

Прогноза за времето през месец Юли 2018

Източник: Прогноза за времето през 2018

ВРЕМЕТО ПРЕЗ ЛЯТО 2018, ВРЕМЕТО ПРЕЗ ЮЛИ 2018, ЛЯТО ВРЕМЕТО 2018, ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО ЮЛИ 2018, ЮЛИ 2018

Какво сочи дългосрочната прогноза за времето през месец юли 2018?

Очакваме времето през юли месец 2018 да е топло с по-силни превалявания от дъжд и градушки в началото на месеца.

Юли месец 2018 през първите си дни ще бъде хладно за периода, температури между 24 и 26 градуса.

Времето ще се установи по-топло и по-сухо около 5-6 юли, като дневните стойности ще тръгнат рязко нагоре , ще се наблюдават температури между 28 и 34 градуса. Времето в края на първото десетдневието ще бъде нестабилно. Очакват се отново валежи със силни гръмотевични бури и градушки.

Какво време да очакваме през втората половина на месец юли 2018?

Метеоролозите знаят, че през този период се установява обикновено много горещо време. Юли е известен като най-горещ месец, тогава дневните стойности достигат около обяд до 41-42 градуса. А, понякога се отбелязват и рекорди от 44-45 градуса.

Лекарите напомнят, че през този сезон хората с хипертония и сърдечно-съдови заболявания не трябва да излизат около обяд и след обяд от къщи.

Какви средно месечни температури да очакваме през юли 2018?

Температурите ще се движат в рамките на 32-37 градуса, а сутрешните минимални между 12 и 17 градуса.

Какво сочи дългосрочната прогноза, относно валежите през юли 2018?

Очакваме валежи малко над нормата за сезона. Дъжд ще вали между 8 и 10 дни от месеца. Дъждът ще бъде краткотраен, на места проливен, придружен с гръмотевици и градушки.

Дъждове ще има около 2-4 юли и 8-12 юли.

Но нека дъждовете не заблуждават приятелите на морските ваканции. По морски бряг ще духа лек бриз и дъждовете ще бъдат в югозападната част на страната и високите планински райони.

Очакваме не повече от 3 до 5 дъждовни дни по Черноморието и те ще са в началото на месеца. Времето по морето ще бъде стабилно, сухо с температури между 27 и 33 градуса.

Юли е идеален за почивка на море, с уговорка към тези, които имат хипертония и сърдечни проблеми, за тях излагане на пясъка трябва да е в сутрешните часове, след обяд трябва да стоят на сянка.

Прогноза за времето в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Добрич, Сливен, Шумен, Благоевград, Велико Търново, Сандански, Видин и Кърджали

Всекидневна прогноза за времето през 2018 година

Форуми за "МЕТЕОРОЛОГИЯ И КЛИМАТОЛОГИЯ"

форума за Прогнози за времето през 2018

Прогноза за Времето във Facebook 

смешни картинки, забавни клипчета и яки снимкиAttached file(s)

vremeto-prez-iuli-.jpg

Гласували<


Нито една телевизия или филм не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях предоставени от потребителите, които се разпространяват свободно в интернет пространството.